Scholing
Karate Club Eerbeek stimuleert het sporten in het algemeen. Niet alleen karate is daar goed voor maar ook het bewegen en beoefenen van andere sporten is belangrijk. Maatschappelijk wil Karate Club Eerbeek bijdragen leveren aan deze gedachte.
Daarom heeft Karate Club Eerbeek speciale les (sen) ontwikkeld om deze toe te passen voor scholen, buurtcentraĺs, jongerencentra, verenigingen, bedrijven om kennis te maken met Karate en oosterse vechtkunst.

Bent u ge´nteresseerd dan kunt u contact opnemen met ons per mail

Weerbaarheidtraining
Wat is weerbaarheid, de weerbaarheidtraining is gericht op het vergroten van het gevoel van veiligheid door mensen te leren, effectiever te reageren in uiteenlopende situaties. Het bewegen is daarbij een succesvol aangrijpingspunt. Er wordt steeds geoefend met werkvormen die fysieke en mentale componenten bevatten. Over de manier waarop dat gebeurt wordt met elkaar gesproken en de ervaringen van anderen helpen bij het zoeken naar de eigen mogelijkheden.

Tijdens de training is de ondersteuning en begeleiding gericht op aspecten als zelfwaardering, steun van de groepsleden en plezier in bewegen. 

Behalve de waarde die de methode heeft in relatie tot veiligheid en steun is het natuurlijk gewoon leuk om te bewegen. Voor veel personen is weerbaarheid de eerste (hernieuwde) kennismaking met bewegen. Waar georganiseerde sportbeoefening voor velen een te hoge drempel heeft is weerbaarheid wel gemakkelijk te beoefenen dicht bij huis bijvoorbeeld in een buurthuis of sportzaal. Heeft men ÚÚn keer de smaak te pakken dan blijft de drang tot bewegen vaak aanwezig.

Bent u ge´nteresseerd dan kunt u contact opnemen met ons per mail

 

EXTRA

Karate Club Eerbeek      Dojo: Handelstraat 49 6961 AB Eerbeek / Telefoon 06 417 14 007 / Rabobank NL 06 RABO 010 11 96 555 / KvK nr.08156244